Barnens helg i varuhuset

Kickstarta Halloween och höstlovet med en spännande helg för de allra yngsta på NK Stockholm. Den 29–30 oktober kan du ta del av fina erbjudanden och delta i spännande aktiviteter för hela familjen.

BOKSIGNERING MED YUMI OCH TOMU
Lördag 29 oktober kl 12.00–14.00
Yumi och Tomu har gjort sig kända för sin populära Youtube-serie. Nu släpper duon en bok tillsammamns med författaren Maria Frensborg och illustratören Gustaf Lord. Boken Yumi & Tomu – I Spelmästarens händer är en bok om två Youtube-karaktärer som får ta emot mycket ondska på nätet, men som slår tillbaka mot den mörka sidan. Välkommen till entrén vid Sergelgången och Espresso House, Nedre plan.

PUMPAEVENT I NK SALUHALL
Lördag 29 oktober
Välkommen till årets pumpaevent i NK Saluhall på Nedre plan. Var med och skapa din egen pumpa på plats, eller ta med en redan färdiggjord pumpa för att vara med i tävlingen.

Kl. 12.00–15.00 Pumporna skapas i NK Saluhall
Kl. 15.00–16.00 Pumpautställning och tävling med eftermiddags aw, dj och fina priser på mat och dryck.
Kl. 16.30 Vinnare av pumpatävlingen avslöjas. Det vinnande barnbidraget vinner godis och gott till ett värde av 300 kr. Det vinnande vuxenbidraget vinner en lyxig saluhallskasse till ett värde av 995 kr.

TIPSPROMENAD MED NK BOKHANDEL, NK KIDS & TEENS OCH BONTI
Lördag 29 oktober – söndag 30 oktober
Häng med på en rolig tipspromenad för hela familjen. En vinnare per dag vinner en goodiebag till ett värde av 2 000 kr. Dessutom bjuder NK Kids & Teens alla barn på ballonger och godis under hela helgen.

AKTIVITETER PÅ NK BOKHANDEL
Söndag 30 oktober
Hälsa på Spöket Laban, pyssla och träffa författaren Ewa Whitebrook som kommer för att signera och läsa högt ur boken Manfred blir detektiv. Du som köper boken får dessutom en tillhörande affisch.

Kl. 14.00 Högläsning av Ewa Whitebrook
Kl. 14.15 Pyssel med Manfred

Plats: Hamngatan 18-20

Arrangör: NK Stockholm

Webbplats: https://www.nk.se/varuhusen/om-oss/barnhelg?selected-store=sth