Bio på Opalen under läslovet

Välkommen till ett härligt höstlov med oss och många spännande och underhållande filmer på Bio Opalen.

Tisdag 29 oktober 13.00 – Toystory 4
De älskade leksakerna är äntligen tillbaka! Tom Hanks gör återigen rösten som Woody och Tim Allen är Buzz Lightyear. Bland övriga röster märks Joan Cusack, Patricia Arquette och Bonnie Hunt.
Från 7 år. Halva priset för alla (40 kr)!

Onsdag 30 oktober 15.00 – Lejonkungen
Disneys klassiska succé kommer nu i ny tappning. Donald Glover gör rösten till Simba, Seth Rogen och Billy Eichner har lånat sina röster till Pumba & Timon, som Scar hör vi Chiwetel Ejiofor, James Earl Jones gör rösten till Mufasa, och som Nala hör vi Beyoncé.
Från 11 år. Halva priset för alla (40 kr)!

Onsdag 30 oktober 19.00 – Gryning
Rocksångerskan Anna förlorar sin dotter i cancer och hamnar i en nedåtgående spiral av sorg och destruktivitet, där vägen tillbaka till kärleken och musiken är långt ifrån självklar. Åldersgräns 15 år. Biljettpris 100 kr.

Torsdag 31 oktober 15.00 – PewPewPew
Det mystiska viruset ’pewpewpew’ sprider sig i samhället och har drabbat fyra tonåringar i Malmö. Symptomen är en känsla av förvirring, yrsel och en outhärdlig längtan efter att bli känd
Gratis för dig 12-18 år. Övriga 80 kr.

Söndag 3 november 15.00 – Familjen Adams
Ett animerat äventyr med den besynnerliga familjen Addams. Familjen består av pappa Gomez och hans fru Morticia, onkel Fester, farmor och barnen Pugsley och Wednesday, husets butler Lurch samt den vandrande handen Thing. Åldersgräns 7 år. Biljettpris 80 kr.

Söndag 3 november 19.00 – Tills Frank skiljer oss åt
Vera har tröttnat på singellivet och längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin charmige kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på sitt liv. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll. Barntillåten. Biljettpris 100 kr.

Arrangör: Opalen

Webbplats