Halloween i City

Den 27 oktober 2022 är det dags för stadskärnans kusligaste event – Halloween i City! Butiker och verksamheter i stadskärnan håller kvällsöppet till kl. 20.00. Ladda ner Cityplayappen och ta del av kvällens alla ruggigt bra erbjudanden.

Kom in till stan när butikerna håller öppet till kl 20.00, med mängder av bra erbjudanden och rabatter. Halloweeninspirerade menyer hos restauranger, pubar och caféer.

Och framförallt lovas ett dekorerat centrum med aktiviteter och happenings för alla åldrar. Dekorationer kommer att fylla vår stadskärna och göra det både mysigt och lite läskigt att strosa mellan butikerna.

Spökparad för barn
Nu är det barnens tur att skrämmas! Det här är Halloween i Citys läskigaste, busigaste och kusligaste parad. Föräldrar får gärna gå med och vi uppmuntrar er att också spöka ut er. Paraden kommer tåga genom stan tillsammans med våra trubadurer Regnander Göransson Duo och under ledning av de mystiska varelserna Birger det lilla Storsjöodjuret som får sällskap av Bruce the Moose och Electra. Tåget startar och avslutas på Stortorget.
Datum: 27 oktober, Tid: 18.00-ca 19.00
Samling: 18.00 på Stortorget, Avgång: 18.15
Avslut: 18.45 på Stortorget

Hemska Historier
I en stökig, smutsig och dåligt upplyst lokal i centrala Östersund befinner sig Berättaren. Hans medhjälpare leder den lilla publiken in i lokalen och väl på plats får de ta del av några korta skräck, spök och andra hemska historier. Lika snabbt som det börjat är det slut och nya besökare välkomnas in.
Var: Zätagränd /Smithens gård (f.d Kebabbaren)
När: den 27 oktober 18.00-20.00, berättelserna startar varje kvart.
Mellan kl. 18-19 passar för alla över 7 år
Mellan kl. 19-20 passar för alla över 13 år
Gratis entré

Planera för en lagom läskig kväll på stan: läs mer på www.visitostersund.se/halloween/