Signering av barnboksfavoriter

Eva Ludvigsen signerar sina Sonfjällsdeckare! Del 1; Flaskpostmysteriet och del 2; Min osynlige kompis

Christina Johansson singerar Dvärgkaninerna Nisse och Nelly

Om Min osynlige kompis: Öppna skåpsluckor, blinkade lampor och avtryck av barfotafötter på golvet genomsyrar det efterlängtade höstlovet på familjegården Burhögen i Ransjö, Härjedalen. Kusinerna Svea och Elsa misstänker spöken men vågar inte säga det högt. Det är först när Svea drömmer om fäbodvallar och räknar upp fåglar hon aldrig hört talas om som flickorna inser att de har ett nytt mysterium att lösa. Vem är det som Emil leker med? Varför har det vita huset blivit rött och vad gör sockret i kylskåpet?

Följ med i denna mysrysliga spökhistoria där Sonfjällsdeckarna ännu en gång får ett mysterium att lösa. Ska de klara det?

Om Dvärgkaninerna Nisse och Nelly:  Boken handla om barnen Gustav, Felicia, Elsa och deras mamma. Alla tycker om djur, även barnens pappa, som be bor hos ibland. När Felicia och Elsa blir vuxna vill de arbeta med djur. Felicia vill utbilda sig till veterinär och Elsa vill jobba på djursjukhus. Gustav hjälper sina systrar att googla på internet om det är något som de inte vet om kaniner. Men han älskar mest att spela dataspel och göra filmsnuttar.

Det är en faktabok som är inlindad i en berättelse

Arrangör: Akademibokhandeln Uppsala Gränby

Webbplats: https://www.akademibokhandeln.se/evenemang/signering-av-barnboksfavoriter/